Vackra vinterland!

Ja, visst är det jobbigare att ta sig fram, visst är det jobbigare att ratta bilen. Men oj så vackert det är när det ligger härlig nysnö över hela Stockholm.

I helgen blir det pulka race igen, med eller utan barn! Plogas sjön vid Hellasgården eller Hagaparken så åker långfärdsskridskorna på. Varm cholkad och ostsmörgåsar som får avnjutas i snön.

Svårt att tänka att jag länge varit motståndare till vintern, i år älskar jag den!Kommentarer
Postat av: Anna

Snacka om att barndomsminne väcktes till liv nu. Varm choklad och ostmackor. Utflykter med skolan dyker genast upp på näthinnan. :)

2010-01-28 @ 12:41:04
URL: http://herse.blogspot.com
Postat av: Malin

Jag har alltidd älskat vintern, ända sedan barnsben har jag föredragit den framför sommaren! Det finns ju inget vackrare än ett riktigt vit vinterlandskap =)KRAM

Postat av: Kotte

Anna: Klart det ska vara varm choklad och ostsmörgåsar med. Jag älskade utflyklerna i skolan!Malin: Jag har alltid föredragit sommaren och det lär nog inte ändras, men när man får en vinter som denna så är det bara att glädjas och göra snöänglar.

2010-01-28 @ 14:09:00
URL: http://enkottestankar.blogg.se/
Postat av: Howdy Sailor!

Jag älskar också vintern, särskilt soliga dagar som denna. Vi hällde O'boy i termosen i morse och packade hjälmar och pulkor.Tänk bara vad härlig sommaren blir sen när det varit en riktig vinter!

2010-01-28 @ 14:21:20
URL: http://howdysailor.blogspot.com
Postat av: Ingela

Visst är det mysigt med snö!?Tack för dina uppmuntrande och peppande ord. Blir ALLTID glad!Önskar er en härlig helg.Kramar

2010-01-29 @ 10:52:19
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Speja

Bara man kan leka i snö så gillar jag också vintern!

2010-01-31 @ 13:42:26
URL: http://spejasprov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa gång.

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0