På ny ort

Vi har flyttat tillfäligt till vänners hus i Vaxholm. De försöker få oss att flytta hit ut och hoppas att vi kommer vilja det lite mer om vi bor här ett par dagar. Vädret kunde ju vara lite trevligare, men dagen har bjudit på långpromenader, underbar lunch och en massa prat. Tilde var söt nog att sova hela lunchen så vi fick vara med varann och prata länge.

Snart flyttar vi tillfälligt till Enköping igen, det är så skönt där. Mamma och pappa som mer än gärna tar Tilde, hon hinner knappt gnälla innan någon av dem är där och vill trösta, gulla, byta blöja eller vad som nu kan behövas. Där får vi sova lite mer och vi kan lämna Tilde ett par timmar för att gå ut och äta eller bara vara nära varann.

Önskar att vi båda kunde vara hemma under Tildes första år, få uppleva allt tillsammans. Kanske spela lite på lotto och hålla tummarna :)

Hur har ni det där ute i sommar?
Era underbara bloggar är en lyx som sällan hinns med att läsas.


Vackraste fossingenAllt är så litet och så underbart sött.

♥♥♥


KusinerKusinerna talar om för Tilde att de ska lära henne leka, springa och bitas...
Bitas? frågar jag.
Ja, för hon kan inte det än, hon är för liten. Får jag som självklart svar.Sommarlov

Det är ingen vidare uppdatering här. Tiden går åt till att lära känna våran dotter och det nya livet.

Värmen har fått oss att stanna på landet hos mina föräldrar. Vi blir bortskämda, jag med sömn och lillan med att få sova i famnen på mormor och bli tröstad vid magont av morfar. Maten får vi lagad och bullar bakas.

Kärlek i flera generationer. Det är nu jag inser mer och mer hur härligt det vore att bo närmre släkten och främst mina föräldrar. Synd bara att de bor på landet i Enköping, dit kommer jag inte att flytta tillbaka till, det är för mycket storstad i mig. Så vi njuter i fulla drag så länge vi kan.

Nu ska jag gå och plocka solmogna vinbär och skölja ner med flädersaft. 

Hoppas ni har det underbart ute i sommarfina Sverige!

 

I bubblan

Dagar flyter ihop, sömn sprids ut på hela dygnet för hela familjen.
Det är härligt, mysigt och sömnigt.

Vi vågar oss ut på äventyr som nu sträcker sig till Vaxholm och idag barnkalas. Vi börjar bli lite mer självsäkra på våra nya roller.

Vi i våran lilla bubbla önskar oss lite svalare väder. Men hoppas att ni alla har det underbart i detta superfina sommarväder.


Dagarna innan, när Tilde låg i magen spenderades på båten.


Liten gremling på pappas axel. Tjejen kan göra de roligaste minerna. :)RSS 2.0