På ny ort

Vi har flyttat tillfäligt till vänners hus i Vaxholm. De försöker få oss att flytta hit ut och hoppas att vi kommer vilja det lite mer om vi bor här ett par dagar. Vädret kunde ju vara lite trevligare, men dagen har bjudit på långpromenader, underbar lunch och en massa prat. Tilde var söt nog att sova hela lunchen så vi fick vara med varann och prata länge.

Snart flyttar vi tillfälligt till Enköping igen, det är så skönt där. Mamma och pappa som mer än gärna tar Tilde, hon hinner knappt gnälla innan någon av dem är där och vill trösta, gulla, byta blöja eller vad som nu kan behövas. Där får vi sova lite mer och vi kan lämna Tilde ett par timmar för att gå ut och äta eller bara vara nära varann.

Önskar att vi båda kunde vara hemma under Tildes första år, få uppleva allt tillsammans. Kanske spela lite på lotto och hålla tummarna :)

Hur har ni det där ute i sommar?
Era underbara bloggar är en lyx som sällan hinns med att läsas.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hoppas att ni har det bra. Och vet du, så länge den lilla godbiten från vara med sina fina föräldrar så spelar det nog ingen roll vilken plats ni befinner er på. :-)En stor kram!

2010-08-05 @ 20:14:43
URL: http://lysandeogonblick.blogspot.com
Postat av: Speja

Grattis söta du! Såg att ni fått tillökning och trots att jag är så obloggande som jag kan vara just nu så måste jag in och gratulera. Härligt! Och ta tillfället i akt att få hjälp. Själv har jag inte haft någon familj i närheten och det är inte alltid lätt att aldrig kunna gå någonstans eller göra något utan att ha med barnen. Man behöver lite tid själva ibland. Grattis igen!

Kram

Speja

2010-08-09 @ 18:29:56
URL: http://spejasprov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa gång.

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0