Att göra en söndag

Igår kväll var vi på Hootch Kootchy Club på Södra teatern. Vi förväntade oss burlesk, vi fick dekadens. Många med mig var uppklädda med korsett, tyllkjolar och hatt, andra i mexikanska wrestlingmasker då temat var Dia de las muertas. Så långt allt bra, men sen dyker det upp folk som ser chansen att få visa upp sin kropp och få bekräftelse på ett mycket konstigt vis - vad sägs som endast stringtrosor och bh? Vi fick nog runt midnatt och lämnade med en känsla av besvikelse, inte var det burlesk vi fick.

Trötta sov vi många timmar, vaknade och låg kvar i sängen ett par timmar. När monstret i magen kurrat en gång för mycket lagade vi brunch. Vad vi älskar våra söndagsbruncher med bacon, äggröra, pannkakor med hemmagjord jordgubbssylt, rostat bröd, te, juicer, ostar ... Ni förstår ju själva att resultatet av den brunchen är trötthet, så stegen gick mot soffan innan vi tappade upp ett bad med skumbubblor från Lush. Sedan blev det eftermiddagsfika hos nyflyttade vänner medan regnet strilade ner utanför fönstret.

Träningen har lyst med sin frånvaro i helgen, men återhämtning behövdes. Söndagar som den här gör det lättare att kliva upp måndag morgon då larmet piper okristligt tidigt.

Imorgon blir det core till lunchträning, möjligen hinner jag även med ett spinningpass och den nya instruktören kanske har det som får mig att gilla spinning, ingen har dock hittills lyckats. På kvällen blir det övning med gospelkören och garanterat feel-good i några timmar.


Läs även andra bloggares tankar om , , ,



Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag såg stringen. Inte vackert.

2009-10-26 @ 16:18:35
URL: http://hannasplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa gång.

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0