Sopptider
På hösten blir det soppor och grytor i mängder.
Idag blir det en fisksoppa med saffran, till det aioli och nygräddat bröd med ost.
Skickade precis en lista till M, håller tummarna att han får med sig allt från affären, men enligt honom är det helt omöjligt att komma ihåg saffran vid kassan.
Till detta ett gott vitt vin.
Matmonstret är väckt, dags att åka från jobbet.
Idag blir det en fisksoppa med saffran, till det aioli och nygräddat bröd med ost.
Skickade precis en lista till M, håller tummarna att han får med sig allt från affären, men enligt honom är det helt omöjligt att komma ihåg saffran vid kassan.
Till detta ett gott vitt vin.
Matmonstret är väckt, dags att åka från jobbet.
Kommentarer
Postat av: Sophia
Åh, vad det låter gott. Själv åt jag nektarin till middag :-(
Postat av: Kotte
Sophia - en nektarin var lite väl snålt, du får satsa på en hel fruktsallad nästa gång.
Trackback