Äggigt
Tittade in i kylskåpet, hittade en massa ägg.
Vad göra?
Jo, pannkakor!
Pannkakor serverad med egengjord äppelsylt som har en doft av kanel och lite gamaldags vaniljglass... Slurp!
Har i en mosad banan i smeten så blir det lite lite matigare.
Läs även andra bloggares åsikter om Pannkakor, Äppelsylt, God middag
Tack!
Och det bakas en del hos dig. Dels får jag ångest då jag själv inte har karaktär nog att göra det, och dels är jag rent ut sagt avundsjuk.
Du fick bakgenerna i vår släkt!
Kotteby - Det bakas hos mig, ibland, som nu när jag är hemma hela dagarna och inför jul och födelsedagar, så ångesten kan du blåsa bort :)
Men eftersom jag vekar ha fått generna så får jag väl ta och skicka över en låda till din skog ;)
Skönt att läsa att du inte gör sånt här hela tiden. det dämpade min ångest lite iaf.
Sophia - Inte hela tiden, men när jag ätit upp dem ringe M å kollade om det fanns pannkakor till honom med, så jag gjorde en till sats... men att jag har haft såå tråkigt hela dagen och behövde lite pussar spelade ju in :D
Låter gott, riktigt smaskigt. Mycket ägg kan bli en god paj också...
Något jag också tänkt på, när vi ändå är och trampar på pannkakstillverkning. Det är att familj/gäster m.m. börjar äta innan pannkaksvändaren är klar.
Vilket således betyder att man bara blir mer stressad när man steker pannkakor. Som tar en evighet. Mina pannkakor blir bara tjockare och tjockare, ju fler jag gör.....De tre sista hade kunnat bli 7 st. tror jag närmare bestämt.
Och!
Trapporna it is.
Men pannkakor är ju sååå gott, tycker jag fortfarande gammal som man är ;0) och kan man fixa nya små smak recept är det kul har inte provat med banan det blir nästa ggr.
Tack för din fina kommentar hos mig
KRAM